Verhuur van lasapparatuur, generatoren en compressoren

Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van lasapparatuur, generatoren en compressoren zijn we uitermate geschikt om u bij te staan bij de keuze van het juiste product.

Het huren van machines kan een interessante oplossing zijn voor bedrijven of particulieren die bepaalde machines niet voor een lange termijn nodig hebben of niet wensen te investeren in eigen materiaal.

Antwerp Welding Supply nv is een betrouwbare partner om je te voorzien van de nodige machines om uw project tot een goed einde te brengen.

Lasapparaten

Verhuur van lasapparaten en lasbenodigheden

Voor het huren van een laspost of lasapparaat met al zijn bijhorende accessoires kan je bij Antwerp Welding Supply nv terecht.

Antwerp Welding Supply werkt hoofdzakelijk met lasapparaten van Kemppi en heeft een uitgebreid aanbod van MIG-MAG lasmachines, TIG lasapparaten en Elektrode of MMA lasapparaten ter beschikking voor de verhuur.

Gloeioven

Compressoren

Verhuur van compressoren en toebehoren

Antwerp Welding Supply nv heeft een divers aanbod van compressoren in verhuur. We werken hoofdzakelijk met compressoren van Atlas Copco en Kaeser omwille van de jarenlange ervaring en betrouwbaarheid.

Onze compressoren hebben capaciteiten van 2,5m³/min tot 10m³/min en 7 - 12 bar. Extra toebehoren zoals luchtslangen zijn uiteraard ook beschikbaar in ons aanbod.

Compressoren

Generatoren

Verhuur van generatoren en toebehoren

Antwerp Welding Supply nv heeft een uitgebreid gamma van generatoren in de verhuur. Om stroomgroepen van 4kVA tot 400kVA te huren, kan u terecht bij Antwerp Welding Supply nv.

Tevens bevat ons aanbod voor verhuur ook allerlei toebehoren zoals brandstoftanken, verdeelkasten, verlengkabels en verloopstukken.

Generatoren