Warmtebehandelingen en gloeitechnieken

Antwerp Welding Supply nv is een specialist op het gebied van warmtebehandelingen en gloeitechnieken. Met onze eigen installaties en ons uitgebreid machinepark zijn we in staat om een divers aanbod van gloeitechnieken aan te bieden.

Antwerp Welding Supply kan u bijstaan met de behandeling van metalen werkstukken via het aanbieden van verschillende techieken inzake warmtebehandelingen en gloeitechnieken, met name:

  • Gloeiovens
  • Weerstandsverwarming

Deze activiteiten kunnen in onze werkplaatsen uitgevoerd worden. In het geval van weerstandsverwarming, kunnen wij dit uiteraard ook ter plaatse bij de klant voorzien.

Gloeiovens

Warmtebehandelingen in gloeiovens

Gloeioven

Antwerp welding Supply nv beschikt over meerdere gloeiovens in diverse afmetingen.

Al deze ovens zijn voorzien van automatische temperatuurregelingen, om een correct temperatuurverloop van de werkstukken te waarborgen. De verschillende gloeiovens hebben een maximale temperatuur van 950 °C.

Weerstandsverwarming

Warmtebehandelingen met weerstandsverwarming

Warmtebehandelingen aan de hand van weerstandsverwarming zijn één van de specialiteiten van Antwerp Welding Supply nv.

Dankzij gespecialiseerde apparatuur, in combinatie met verschillende soorten en groottes van weerstandsmatten, is het mogelijk om de meest diverse werkstukken van gloeielementen te voorzien. De mobiliteit van deze oplossing zorgt er uiteraard voor dat deze ter plaatse kan uitgevoerd worden.

Weerstandsverwarming